Publicidad
Publicidad
Publicidad
Información del evento
  • Fecha del fotorreportaje:

Descripción:

EL LOCAL

Discoteca de 1.200 metres2, amb una alçada de 9 metres, amb capacitat per a 1.800 persones, composada de dues sales i dos ambients. Tal com diu el seu nom, vol ser una simulació bastant real a una catedral romànica. La decoració ciuda al màxim els detalls, desde vitralls a altres elements diversos propis d'una catedral. La sala gran simula un temple amb arcs ogibals, on la cabina és l'altar, les barres els confessionaris, els pòdiums uns grans candelabres i els posa-gots imiten els posa-espelmes. La sala petita és la simulació d'un claustre amb els porxos formats per arcs de mig punt que envolten tot el pati que és la pista. Tècnicament disposa d'un potent equip de so DAS i d'una il·luminació espectacular molt complerta acompanyada d'efectes de fum, megatró, scaners, caps mòbils, etc.

SESSIONS

SMILE SESSIONS: Sessió dels divendres nit creada per tot tipus de públic ja que també es juga amb les dues sales on al claustre predomina la combinació de remembers i d'èxits actuals d'estils comercial, pop, pop espanyol i salsera. A la sala Temple, predomina el house en la vessant més comercial. Dj Txema Blanco, Dj Gerard i Dj Momy.

PEOPLE: Sessió estel·lar dels dissabtes nit, on a la sala Claustre trobem la millor selecció de música de pachanga i a la sala Temple la millor música comercial actucal amb un estil únic, aquest hivern ens espera una gran programació i festes molt espectaculars, no deixis que t'ho expliquin. Per majors de 16 anys.

Fotógrafos:

  • Guapo A.
  • David M.
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad