Publicidad
Publicidad
Publicidad
Información del evento
  • Fecha del fotorreportaje:

Descripción:

A partir d'aquest dissabte venir ben guapa a Eibisí té premi. 1.000€ de premi + book fotogràfic professional per la més guapa, la més estilosa, simpàtica, fashion.. la noia Eibisí! Jesús Reyes ens porta la festa que revolucionarà les nits d'eibisí!

 

Funcionament: - Cada dissabte el nostre estilista Jesús Reyes, escullirà 5 finalistes d'entre totes les noies que passin pel fotocall abans de les 3h. - L'autèntic protagonista, el nostre estilista i coolhunting de myhyv Jesús Reyes, escullirà cada setmana 5 finalistes.

 

- Cada dilluns, presentarem les finalistes a través del nostre faceook i durant la setmana la més votada, la que més "likes - me gusta" tingui, passarà a la gran final del dissabte 29 de novembre on donarem 1000€ en metàl·lic i un book fotogràfic professional a la guanyadora! Jesús Reyes (jurat, presentador i estilista de l'event) Coolhunting i estlista de Mujeres y hombres y viceversa.

 

Smoke (fotògraf) Un dels fotògrafs amb més projecció del país, per la seva camarà han passat models, actrius i esportistes de gran renom.

 

Main Room (EDM / House / Tech House) /// • Valentinno (Dj Resident Main Room) • Sergi Dj (Warm Up & Fx) /// Carpa Lolitas - Area Exterior (Electrolatino & Hits) /// • Gerard Dj (Dj Resident Carpa Lolitas) + Festa Absolut edició especial Andy Warhol Cockteler, regals i fotos "pop art" de tots els assistents. No us perdeu els nous Vodka Tònics.. 100% recomenats!

Fotógrafos:

  • Jordi V.
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad