Publicidad
Publicidad
Publicidad
Información del evento
  • Fecha del fotorreportaje:

Descripción:

Amb l'arribada definitiva del fred, a Teatre Sant Cugat ens hem proposat entrar amb calor aquest Dissabte. És per això, i en motiu del "Break" d'aquest cap de setmana dels nostres amics del món del Hockey herba, que aquest Dissabte us hem preparat una nit boja, elegant i amb milions de sorpreses!

Per començar, tenim el plaer d'anunciar-vos que colaboraran amb nosaltres dues de les marques més potents dins d'aquest sector. L'equip de "Reves" arriba a Teatre ben carregat de descomptes i obsèquis; com samarretes, desuadores i jaquetes entre d'altres, que destaquen per la seva comoditat i qualitat, compatibles amb qualsevol tipus d'esport però especialitzats en el món del Pàdel i el Hockey.

També arriba per primera vegada "Thunder", una marca nova i emmergent centrada especialment en la pràctica del Hockey herba, que ens deleitaran amb sortejos d'escàndol; on podreu guanyar sticks, guans, desuadores i jaquetes. Tots els que durant la setmana pengeu una fotografia amb els Hashtags #RevesTeatre o #ThunderTeatre, entrareu en el concurs d'algun d'aquests regals. Els guanyadors s'anunciaran el Divendres a través de la nostra pàgina d'Instagram www.instagram.com/teatresantcugat i el mateix Dissabte quan arribeu a la porta, ensenyeu la imatge que confirmi que sou els afortunats.

A part de tot això, i seguint l'homenatje d'aquest Dissabte a aquest esport, tots els que sigueu socis d'algun club que el practiqui (Atlètic Terrassa Hockey Club, Club Egara, Terrassa Hockey Club, Junior C.F., Real Club de Polo Barcelona,etc..) us donaran un "xupito" de regal a l'entrada!

Fotógrafos:

  • Arnau C.
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad