Publicidad
Publicidad
Publicidad
Información del evento
  • Fecha del fotorreportaje:

Descripción:

Ja us hem demostrat més d'una vegada que a Teatre ens agrada apostar per l'oci i l'esport. És per això, que aquest Dissabte farem la celebració de la copa del rei i de la reina de Hockey Herba!

Aquest cap de setmana es jugarà la 98a edició d'aquest campionat en l'apartat masculí i la 30a en el femení, a l'Atlètic Terrassa Hockey Club (Can Salas), i desde Teatre us hem preparat una celebració i entrega de premis especial. Tindreu una línia d'autobús directament del club a la discoteca, perquè no us hagueu de preocupar de res que no sigui divertir-vos. Pels que no conegueu aquest esport, no us preocupeu, hem preparat dins del local diferents proves, on a part d'adquirir coneixement i pràctica de quelcom, podreu guanyar xarrupets i descomptes per gaudir durant tota la nit.

A més a més, volem donar un fort agraïment a Tokks i Thunder per la col·laboració i els obsèquis que ens han preparat per a tots vosaltres! Aquest dissabte siguis del club que siguis, o simplement tinguis ganes de divertir-te, tens una cita obligada amb Teatre Sant Cugat.

Fotógrafos:

  • Jan P.
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad