Publicidad
Publicidad
Publicidad
Información del evento
  • Fecha del fotorreportaje:

Descripción:

Let's Festival: 10è Aniversari! (Clica aquí per veure tota la programació).

Bigott: Bigott presenta el seu nou disc “Pavement Tree”, el seu 7è àlbum oficial en 8 anys i probablement la seva millor col·lecció de cançons fins avui, tal i com ha constatat també la premsa especialitzada, al situar-ho en altes posicions a la gran majoria de les recents llistes del Millor del 2014. El saragossà Borja Laudo es torna a reinventa amb un so brillant i preciosista, forjat al costat de les sàvies mans de Jeremy Jay, que s’ha encarregat de la producció. “Baby Lemonade”, “Echo Valium”, “It’s Ok” o la mateixa “Pavement Tree” ocupen, des de ja mateix, el podium en la trajectòria d’aquest artista sorprenent i únic.

Sensacional: Després del seu pas com a guitarrista per diverses bandes com Deluxe o Meu, Ricardo Saavedra decideix començar una altra etapa i donar forma a nous temes sobre els quals porta algun temps treballant, ocupant-se també de la veu en aquest projecte. Sensacional són un catalitzador de tot el bo que el pop de guitarres ens ha donat en aquestes últimes dècades; des de la faceta més clàssica de les illes britàniques, fins a la força dels noranta dels americans, sempre portat al seu terreny amb una lírica ben cuidada. Arriba ara el seu debut “Relatos e invenciones de hoy”, en el qual recullen 12 petits himnes.

I'm Dive: I am Dive publiquen nou disc, un esdeveniment feliçment habitual en aquests últims quatre anys en els quals han anat deixant un brillant rastre d’EPs, singles i remescles. Però aquest cop és un àlbum, el segon després del seu esplèndid” “Ghostwoods”. Amb “Wolves”, consoliden una proposta que sempre ha tingut el seu nord en la cerca i, gairebé sempre, en la troballa de l’emoció, el seu gran assoliment. Però que ningú es confongui en associar automàticament emoció amb llanguiment. I am Dive han après a ensenyar les dents.

Fotógrafos:

  • Berta M.
  • Pablo S.
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad