Publicidad
Publicidad
Publicidad
Información del evento
  • Fecha del fotorreportaje:

Descripción:

Let's Festival: 10è Aniversari! (Clica aquí per veure tota la programació).

La Habitación Roja: Recents guanyadors del premi UFI a la millor cançó de 2012 i el premi mexicà IMAS al millor grup espanyol de l’any, La Habitación Roja ens presenten ara “La Moneda en el aire”, que compta amb algunes de les millors cançons de la seva carrera; himnes com “Si tu te vas”, en la qual col·labora Tim Lewis (Ex-Spiritualized) al piano, o “De Cine”. De vegades taciturns i malenconiosos, d’altres vitalistes i exuberants, aquest àlbum, ballable, fresc, modern i amb etiqueta de clàssic alhora, conté les claus de per què, aquest grup de València porta 20 anys sent uns dels més grans fabricants de hits d’aquest país.

Grises: Si el primer disc, “El Hombre Bolígrafo”, bevia de l’indie anglosaxó tradicional i el segon, “No se alarme señora, soy soviético”, explorava l’univers de les pistes de ball, amb “Animal”, el seu tercer àlbum, Grises emprèn l’enlairament definitiu. El seu espai està en aquest lloc indeterminat en el qual el pop electrònic es refina, es torna més hipnòtic, sensual. Mentre la majoria dels seus companys de generació es llepen les ferides, el grup de Zestoa celebra que sempre hi ha coses que celebrar amb l’optimisme contagiós de les seves brillants cançons.

Full: Full és un grup que té clar que només grava quan té alguna cosa important a dir, que no es conforma amb qualsevol melodia i lletra fàcil que se’ls va ocórrer de sobte. Són lletres concebudes per perdurar en el temps, melodies treballades i un so contundent de guitarres. De la mà del productor Ángel Luján (Anni B Sweet, Vetusta Morla…), graven el seu primer llarg. Amb “Mi Primer Atraco”, aconsegueixen plasmar una personalitat forta en totes les cançons dotant-les d’energia, pes i una qualitat que fan que sigui un disc de més d’una escolta.

Fotógrafos:

  • Alex M.
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad