Publicidad
Publicidad
Publicidad

Lluny dels locals en què sonen únicament els èxits més coneguts del moment, el que els noctàmbuls anomenen Jazz Dance Club passa per ser una pista de ball on s’escolten peces selectes de hip-hop, reaggae, soul, house o funk. Fou voluntat de Mas i Mas presentar una oferta de ball de qualitat, dirigida als qui els agrada ballar i descobrir alhora ritmes suggeridors, peces que no es poden sentir en cap altre discoteca, en un ambient íntim, càlid, amb una barra de qualitat i un conjunt de discjòqueis de reconegut prestigi dins el seu àmbit.

En l’actualitat punxen de forma habitual Dj Yoda, Flavio Rodríguez, Marco da Soul, Caesar i Davin, de dilluns a diumenge, entre la 1 i les 5 de la matinada. Els dijous és el dia en què es duen a terme sessions especials amb convidats de luxe, com per exemple Silicone Soul; festes que apleguen a centenars d’aficionats. Des dels seus inicis, Jamboree Dance Club s’ha situat com una de les ofertes d’oci més singulars de la ciutat, una discoteca específica que mou a milers de clients cada setmana, una atracció per a visitants dels cinc continents que recalen a Barcelona.

A més a més, el club també es un dels principals símbols de les sales de concerts de Catalunya, especialment de Jazz, i un reconegut lloc de Jam Sessions.

Publicidad
Publicidad