Publicidad
Publicidad
Publicidad
Información del evento
  • Fecha del fotorreportaje:

Descripción:

 Dissabte la festa s'apodera de CARPES LARIDA!!!

* LARIDA MAIN: ** DKB - DKUBA ** A l'escenari de la sala principal arriba l'actuació d'aquest cantant que aquest any ens ha fet ballar al ritme del tema "A LO LOCO" Apren el ball i gaudeix del seu directe!! A més entre els seus temes estan els ècits "Fruto Prohibido" o "Esto Es Pa Ti".

* ZULÚ CLUB: ** BABY JONES ** Increïble la rapidesa de la seva trajectòria perofessional que l'ha portat a ser aquest estiu Dj. resident de Pacha La Pineda.
Bellesa, energia, gust musical junt a una sutil tècnica fan que les seves sessions siguin recordades. Sap transmetre amb la seva musica i sempre aconsegueix interactuar amb la pista de ball. Ha recorregut gran quantitat d'importants sales de tot el país i ara es moment que visiti LARIDA LLEIDA per mostrar el seu talent!!! No et perdis la seva sessió enèrgica!!

* LASANTA: El millor de la musica dels 80- 90 i el millor pop en una espai únic!!!

* LA BEACH: Sons refrescans, llatins en un ambient molt "playero"!!!

4 espais, 4 Dj's Residents, Animacions, Gogo's, Regals, KabukiShow, Confettis i tot el necessari per fer de la nit del Dissabte una gran festa!!!

I descobreix el nou espai IBIZA-GOA-LARIDA!! Moda i coktails 100% naturals en un espai per desconectar exclusiu i diferent!!

Fotógrafos:

  • Carles P.
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad